Bankets – 40 EUR no personas

Aukstās uzkodas:
– Kartupeļu salāti ar bekonu
– Cēzara salāti ar vistas fileju
– Grieķu salāti ar fitaki sieru
– Baltijas siļķe uz kartupeļa ar mārrutku, biezpiena krēmu
– Sēņu, spinātu strūdela
– Mazsālīts lasis marinēts bietes uz maizes gruzdiņa
– Liellopu gaļas rostbifs ar rudzu maizi un sīpolu marmelādi
– Zaķu aknu pastēte muss ar kraukšķīgi sīpoliem, von tong groziņā
– Pildīts groziņš ar Gvakomoles mussu un Grenlandes garnelēm
Karstie ēdieni:
– Cepta sarkanā asara fileja ar puķkāpostiem, cukini un baltvīna Valutē mērci
– Grilēta kukurūzas cāļa fileja ar ceptiem dārzeņiem un Alfredo mērci
– Lēni gatavota cūkgaļas fileja ietīta bekonā ar batātes biezeni ceptiem dārzeņiem un sarkanvīna mērci
Banketā ienāk ūdens ar citronu, kafija un tēja
Vīns:
– Primitivo Terramare IGT 0.75l – 16.90 €
– Chianti Riserva DOCG – 16.90 €
– Pinot Grigio IGT 0.75l – 16.90 €
– Paulinshof Riesling Figaro 0.75l полусухое – 16.90 €
– Prosecco 0.75l – 16.90 €
– Prosecco Rose 0.75l – 16.90 €
Tortes:
– Siera kūka, Tiramisu, 1 kg – 25.00 €
– Medus kūka 1 kg – 25.00 €
– Riekstu kūka ar iebiezinātu pienu 1 kg – 28.00 €
– Marcipāna kūka 1 kg – 35.00 €
+ 10% maksa par apkalpošanu