Bankets – 40 EUR no personas


Bankets – 40 EUR no personas
Aukstās uzkodas:

 – Kartupeļu salāti ar bekonu

– Cēzara salāti ar vistas fileju

– Grieķu salāti ar fitaki sieru

– Baltijas siļķe uz kartupeļa ar mārrutku, biezpiena krēmu

– Sēņu, spinātu strūdela

– Mazsālīts lasis marinēts bietes uz maizes gruzdiņa

– Liellopu gaļas rostbifs ar rudzu maizi un sīpolu marmelādi

– Zaķu aknu pastēte muss ar kraukšķīgi sīpoliem, von tong groziņā

– Pildīts groziņš ar Gvakomoles mussu un Grenlandes garnelēm

Karstie ēdieni:

– Cepta sarkanā asara fileja ar puķkāpostiem, cukini un baltvīna Valutē mērci

– Grilēta kukurūzas cāļa fileja ar ceptiem dārzeņiem un Alfredo mērci

– Lēni gatavota cūkgaļas fileja ietīta bekonā ar batātes biezeni ceptiem dārzeņiem un sarkanvīna mērci

 

Banketā ienāk ūdens ar citronu, kafija un tēja

Vīns:

– Primitivo Terramare IGT 0.75l  – 16.90 €

– Chianti Riserva DOCG – 16.90 €

– Pinot Grigio IGT 0.75l – 16.90

– Paulinshof Riesling Figaro 0.75l полусухое – 16.90 €

– Prosecco 0.75l – 16.90

– Prosecco Rose 0.75l – 16.90

Tortes:

– Siera kūka, Tiramisu, 1 kg – 25.00

Medus kūka 1 kg – 25.00

– Riekstu kūka ar iebiezinātu pienu 1 kg – 28.00

– Marcipāna kūka 1 kg – 35.00 €

 

+ 10% maksa par apkalpošanu