Bankets – 48 EUR no personas


Bankets – 48 EUR no personas
Aukstās uzkodas:

– Kārtainie tunča salāti

– Salātu lapas ar Grenlandes garnelēm un ingvera mērci

– Salātu lapas ar grilētiem dārzeņiem, kazas sieru, pesto mērci

– Gaļas plate

– Zivju plate

– Baltijas siļķe uz kartupeļa ar mārrutku, biezpiena krēmu

– Zaķu aknu pastēte mums ar kraukšķīgi sīpoliem  un medus mērci

– Tunča tartars ar sezama mērci uz krutonā

– Plukāti liellopa vaigi ar ābolu  biezeni groziņā

– Brušeta ar tomātu  salsu ar fitaki sieru

Karstie ēdieni:

– Lēni gatavoti  liellopa vaigi ar kartupeļu biezeni un pērļu sīpoliem, kas marinēti bietēs

– Laša filejas steiks ar Pesto mērci pasniegts ar grilētiem dārzeņiem

– Pīles kāja konfit ar karamelizētiem dārzeņiem un medus mērci

– Zandarta fileja ar ziedkāpostu biezeni,baltvīna mērci ar garnelēm un spinātiem

 

Banketā ienāk ūdens ar citronu, kafija un tēja

Vīns:

– Primitivo Terramare IGT 0.75l – 16.90 €

– Chianti Riserva DOCG 0.75l – 16.90 €

– Pinot Grigio IGT 0.75l – 16.90 €

– Paulinshof Riesling Figaro 0.75l pussauss – 16.90 €

– Prosecco 0.75l – 16.90 €

– Prosecco Rose 0.75l – 16.90 €

 Tortes:

– Siera kūka, Tiramisu, 1 kg – 25.00

Medus kūka 1 kg – 25.00

– Riekstu kūka ar iebiezinātu pienu 1 kg – 28.00

– Marcipāna kūka 1 kg – 35.00 €

 

+ 10% maksa par apkalpošanu